Wat we doen

Dakinspectie

Wij bieden een deskundige dakinspectie aan waarbij onze dakdekkers uw dak inspecteren en foto’s maken zodat u als opdrachtgever zelf kunt zien in welke staat uw dak verkeert. Met onze onderhoudscontracten heeft u 24-uur per dag een ervaren dakdekker tot uw beschikking die gespecialiseerd is in EPDM dakbedekking. Daarnaast biedt de EPDM Dakspecialist standaard 10 jaar garantie op dakwerken. In verband met veiligheid werken wij uitsluitend brandvrij. Dit houdt in dat er bij onze werkzaamheden geen brander aan te pas komt.

Dakrenovatie

Naast het inspecteren van daken voeren wij ook complete renovatie’s uit. Dit houdt in dat wij de huidige dakbedekking verwijderen en deze vervangen voor EPDM dakbedekking van hoge kwaliteit. EPDM dakbedekking is uitstekend te recyclen en gaat een zeer lange tijd mee.

Isolatie

De meeste warmte gaat verloren via het dak. Om deze reden is goede dakisolatie zeer belangrijk. EPDM Dakspecialist maakt gebruik van hoogwaardige producten om goede isolatie te garanderen. Onze vakmensen brengen deze isolatie op de juiste manier aan op uw dak en zorgen voor een optimaal binnenklimaat.

Reparatie

Beschadigingen en slijtage’s die wij tijdens een dakinspectie constateren kunnen wij voor u repareren. Allereerst bespreken wij de constateringen met u, waarna wij samen met u een plan maken om deze reparatie’s uit te voeren. Veel reparatie’s zijn direct uit te voeren. Mocht de reparatie meer werk zijn, dan overleggen wij dit uiteraard met u. Dat is de hoogwaardige service van EPDM Dakspecialist!

Neem contact op

Benieuwd wat EPDM Dakspecialist voor u kan betekenen?

Ga naar contact

Wie we helpen

Als allround dakspecialist worden wij gevraagd door verschillende opdrachtgevers. Een breed scala aan werkgebieden waaraan wij onze service verlenen. Om u een beeld te geven hebben wij er een aantal voor u op een rij gezet:

  • Particulieren;
  • De overheid;
  • Corporaties;
  • Onderwijs en zorginstellingen;
  • Bouwbedrijven;
  • Vastgoedbedrijven.

ALL-IN DAKGARANTIE

EPDM Dakspecialist biedt complete EPDM-daksystemen aan met All-In Verzekerde Dakgarantie voor 10 jaar. Dit complete daksysteem bestaat uit een Firestone dampremmende eerste laag, Firestone PIR-isolatie en Firestone EPDM-dakbedekking. Hiermee bent u niet alleen verzekerd van een compleet dak van hoge kwaliteit, maar profiteren alle betrokken partijen, zoals opdrachtgever, aannemer en verwerker van een volledige garantie. Als er een partij zijn verplichtingen niet na kan komen, bent u als opdrachtgever ervan verzekerd dat uw dak wordt hersteld indien nodig op kosten van de verzekering.

Meer over All-in garantie

Wij zoeken jou!

EPDM Dakspecialist is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers die bij kunnen dragen aan de groei van het bedrijf. Denk hierbij aan:

  • Calculatie en werkvoorbereider
  • Uitvoerder
Bekijk alle vacatures

Teruggebeld worden?