Voordelen EPDM

All-In Dakopbouw

Door te begeleiden en advies te geven bij de keuze en uitvoering van de juiste dakopbouw realiseren wij een dak dat voldoet aan alle actuele eisen op het gebied van hernieuwbare energie en onderhoudsvriendelijkheid.

Onderhoudscontracten

Met onze onderhoudscontracten bent u verzekerd van regelmatige inspectie en onderhoud van uw dak. Wij inspecteren uw dak nauwkeurig op eventuele slijtage en beschadigingen. Dit doen wij 1 á 2 keer per jaar. Zo verkleinen wij het risico op schade.

Goed getrainde vakmensen

Bij EPDM Dakspecialist staat kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Om hier aan te kunnen voldoen zijn al onze dakdekkers opgeleid en hebben zij de nodige ervaring. Zo zijn zij in staat u een passend advies te geven en lossen zij eventuele schade’s vakkundig op.

Snelle en professionele communicatie

Als u een daklekkage heeft wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Dan is snelle en professionele communicatie essentieel. Heeft u een onderhoudscontract dat staan wij 24-uur per dag voor u klaar. Zo zijn wij in staat om grotere schade te voorkomen.

EPDM als basis!

EPDM dakbedekking is ideaal voor platte daken en licht hellende daken. De EPDM folie wordt brandvrij aangebracht en heeft een levensduur van minimaal 40 jaar. Bovendien wordt EPDM dakbedekking uit één stuk gemaakt waarbij de aantal overlappen sterk worden gereduceerd. Ook is EPDM dakbedekking niet gevoelig voor UV zonnestraling en Ozon. EPDM is bijzonder duurzaam met een verwachte levensduur van 40 jaar juist daarom kiezen wij voor het product EPDM als dakbedekking.

Neem contact op

Benieuwd wat EPDM Dakspecialist voor u kan betekenen?

Ga naar contact

Duurzaamheid EPDM

EPDM is de meest duurzame dakbedekking voor platte en licht hellende daken. Zelfs na 40 jaar behoudt EPDM zijn uitzonderlijke flexibiliteit en soepelheid. Zo heeft EPDM een rekbaarheid van maar liefst 400%. Deze soepelheid vermijdt dat het materiaal scheurt of barst door verschillen in temperatuur.

Brandvrij werken

EPDM is op verschillende manieren te bevestigen. Zo kan het verlijmd worden, mechanisch bevestigd worden of voorzien van ballast. Dit in tegenstelling tot de ouderwetse bitumen rollen welke worden aangebracht met een brander. Hierdoor is EPDM brandvrij te verwerken en voorkomen wij brandgevaar bij plaatsing.

Een verantwoord dak

Naast de lange levensduur en hoge kwaliteit is een EPDM dak recyclebaar en hierdoor vriendelijk voor het milieu. De lange gebruiksduur en de mogelijkheid om EPDM dakbedekking te recyclen maakt het tot de meest duurzame dakbedekking.

ALL-IN DAKGARANTIE

EPDM Dakspecialist biedt complete EPDM-daksystemen aan met All-In Verzekerde Dakgarantie voor 10 jaar. Dit complete daksysteem bestaat uit een Firestone dampremmende eerste laag, Firestone PIR-isolatie en Firestone EPDM-dakbedekking. Hiermee bent u niet alleen verzekerd van een compleet dak van hoge kwaliteit, maar profiteren alle betrokken partijen, zoals opdrachtgever, aannemer en verwerker van een volledige garantie. Als er een partij zijn verplichtingen niet na kan komen, bent u als opdrachtgever ervan verzekerd dat uw dak wordt hersteld indien nodig op kosten van de verzekering.

Meer over All-in garantie

Wij zoeken jou!

EPDM Dakspecialist is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers die bij kunnen dragen aan de groei van het bedrijf. Denk hierbij aan:

  • Calculatie en werkvoorbereider
  • Uitvoerder
Bekijk alle vacatures

Teruggebeld worden?