Privacy verklaring

Verwerking van je persoonlijke gegevens gebeurt op grond van de Europese Algemene verordening gegevensbescherming (AVG, of GDPR genoemd). Handhaving van deze regels wordt in Nederland uitgevoerd door de Autoriteit persoonsgegevens. EPDM Dakspecialist draagt zorg voor een passende organisatorische, technische en fysieke beveiliging van bestanden waarin persoons- en verkeersgegevens worden opgeslagen. Op deze wijze stellen wij zeker dat deze gegevens alleen toegankelijk zijn voor bevoegde personen en dat de gegevens alleen worden gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Wij zullen je gegevens niet ter beschikking stellen aan derden, tenzij daartoe aanleiding is en het ook in je eigen – gekozen – belang zal zijn.
In dat geval zullen wij dat expliciet vermelden.

Wij zullen nooit commercieel misbruik maken van de door jou passief of actief verstrekte gegevens. Je hebt de mogelijkheid om je persoonsgegevens in te zien en bij eventuele onjuistheden te laten corrigeren. Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Voor algemene informatie over de AVG verwijzen we je naar de website van Autoriteit Persoonsgegevens. EPDM Dakspecialist spant zich in te waarborgen dat de personen die afgebeeld staan in onze uitingen goedkeuring hebben verleend aan deze uitingen. Indien je hierover opmerkingen of klachten hebt, dan kun je deze e-mailen naar: info@epdmdakspecialist.nl. EPDM Dakspecialist behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy beleid. Het verdient aanbeveling om dit privacy beleid geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Beveiligen:
EPDM Dakspecialist neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van EPDM Dakspecialist maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. EPDM Dakspecialist bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Data wordt opgeslagen op servers binnen Nederland. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door EPDM Dakspecialist verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

EPDM Dakspecialist.
Archimedesstraat 2
3316 AB Dordrecht
E. info@epdmdakspecialist.nl
T. 078 – 842 16 50

Neem contact op

Benieuwd wat EPDM Dakspecialist voor u kan betekenen?

Ga naar contact

ALL-IN DAKGARANTIE

EPDM Dakspecialist biedt complete EPDM-daksystemen aan met All-In Verzekerde Dakgarantie voor 10 jaar. Dit complete daksysteem bestaat uit een Firestone dampremmende eerste laag, Firestone PIR-isolatie en Firestone EPDM-dakbedekking. Hiermee bent u niet alleen verzekerd van een compleet dak van hoge kwaliteit, maar profiteren alle betrokken partijen, zoals opdrachtgever, aannemer en verwerker van een volledige garantie. Als er een partij zijn verplichtingen niet na kan komen, bent u als opdrachtgever ervan verzekerd dat uw dak wordt hersteld indien nodig op kosten van de verzekering.

Meer over All-in garantie

Wij zoeken jou!

EPDM Dakspecialist is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers die bij kunnen dragen aan de groei van het bedrijf. Denk hierbij aan:

  • Calculatie en werkvoorbereider
  • Uitvoerder
Bekijk alle vacatures

Teruggebeld worden?