Over ons

Wie zijn wij

EPDM Dakspecialist is een jong en gespecialiseerd dakdekkersbedrijf dat vanuit Dordrecht heel Nederland bedient. Door te werken met hoge kwaliteitsproducten streven wij naar kwaliteit, duurzaamheid en klantvriendelijkheid. Wat u vraag ook is, ons ervaren team aan dakdekkers kan het allemaal. In opdracht van uiteenlopende opdrachtgevers verzorgen wij het beheer, onderhoud, reparatie en het plaatsen van EPDM dakbedekking op platte en licht hellende daken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor veiligheidsadvies en veiligheidsmaterialen voor werkzaamheden op het dak.

Onze service & dienstverlening

Wij zijn als EPDM dakspecialist al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in EPDM dakbedekking. EPDM dakbedekking wordt vanwege haar unieke producteigenschappen veelvuldig toegepast als dakafdichting bij platte en licht hellende daken. Naast het maken van daken in alle soorten en maten, zijn we ook de partij voor projecten om en rond het dak zoals o.a. het aanbrengen van dakgoten, HWA systemen, gevelbekleding, lichtkoepels, randafwerking en daktrimmen. Een EPDM dak biedt tenslotte oneindig veel mogelijkheden. Sinds een aantal jaren zien we de vraag naar EPDM dakbedekking ontzettend toenemen. EPDM is vanwege haar duurzaamheid en de vele voordelen natuurlijk uitermate geschikt voor het dak. Architecten, aannemers en projectontwikkelaars adviseren steeds vaker om voor EPDM dakbedekking te kiezen. Zo ook EPDM Dakspecialist! Daarnaast biedt EPDM Dakspecialist standaard 10 jaar garantie op EPDM dakbedekking.

Voordelen EPDM Dakspecialist

EPDM Dakspecialist kent vele voordelen. Zo heeft u met onze onderhoudscontracten altijd een dakdekker tot uw beschikking! Weet u precies waar u aan toe bent door onze deskundige dakinspectie en kiest u voor veiligheid omdat wij geheel brandvrij werken. Nog niet overtuigd? Bekijk hier al onze voordelen.

Gespecialiseerd dakdekkersbedrijf

Omdat EPDM Dakspecialist een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf is kunt u bij ons terecht voor alle werkzaamheden omtrent uw dak. Van daklekkage tot complete renovatie. U bent bij ons aan het juiste adres. Onze dakdekkers staan graag voor u klaar met raad en daad. Van carport tot aan grote fabriekshal. Geen project is voor de vakspecialisten van EPDM Dakspecialist te veel! Neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op

Benieuwd wat EPDM Dakspecialist voor u kan betekenen?

Ga naar contact

Een greep uit onze projecten

Als allround EPDM dakspecialist worden wij gevraagd voor verschillende projecten.
Denk hierbij aan:

  • Dakinspectie;
  • Reparatie;
  • Complete renovatie;
  • Nieuwbouw.

ALL-IN DAKGARANTIE

EPDM Dakspecialist biedt complete EPDM-daksystemen aan met All-In Verzekerde Dakgarantie voor 10 jaar. Dit complete daksysteem bestaat uit een Firestone dampremmende eerste laag, Firestone PIR-isolatie en Firestone EPDM-dakbedekking. Hiermee bent u niet alleen verzekerd van een compleet dak van hoge kwaliteit, maar profiteren alle betrokken partijen, zoals opdrachtgever, aannemer en verwerker van een volledige garantie. Als er een partij zijn verplichtingen niet na kan komen, bent u als opdrachtgever ervan verzekerd dat uw dak wordt hersteld indien nodig op kosten van de verzekering.

Meer over All-in garantie

Wij zoeken jou!

EPDM Dakspecialist is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers die bij kunnen dragen aan de groei van het bedrijf. Denk hierbij aan:

  • Calculatie en werkvoorbereider
  • Uitvoerder
Bekijk alle vacatures

Teruggebeld worden?