EPDM dakonderhoud

Dakonderhoud & Onderhoudscontracten

EPDM dakbedekking is duurzaam en recyclebaar. Dakonderhoud is nodig om de levensduur van uw dak te garanderen. Schade kan al in een vroeg stadium ontdekt en gerepareerd worden. Hierdoor wordt de kans op lekkages en waterschadebeperkt en blijft uw dak langer heel. En dat scheelt u weer in de portemonnee.

Met een onderhoudscontract van EPDM Dakspecialist bent u verzekerd van het juiste onderhoud. Wij inspecteren uw dak op beginnende slijtage en repareren beschadigingen om grotere schade of lekkages te voorkomen. De dakdekkers van EPDM Dakspecialist staan bekend om hun vakmanschap en nauwkeurigheid bij de applicatie van een EPDM dak. EPDM dakbedekking wordt veelvuldig ingezet bij hoogwaardige platte en hellende daken. De deskundigheid bij de applicatie is minimaal net zo belangrijk als de juiste materiaal keuze. Wij garanderen dat de hoge specifieke kwaliteiten van het dakmateriaal wordt vertaald naar een duurzaam daksysteem.

Wat houdt onze onderhoud in?

Wij komen minstens één keer per jaar de staat van uw dak controleren. Hierbij letten wij op de volgende punten:

 • Scheurvorming;
 • Beschadigingen;
 • De naadverbindingen;
 • De dakranden en aansluitingen op dakrandprofielen;
 • De aansluitingen van dakdoorvoeren, hemelwaterafvoeren en opgaand werk.

Daarnaast maken wij uw dak schoon en voeren het vuil voor u af. Onderhoudswerkzaamheden die direct ter plaatse opgelost kunnen worden, brengen wij niet in rekening.

Dakinspectie

Tijdens een dakinspectie controleren wij alle onderdelen van uw dak. Niet alleen de dakbedekking maar ook alle dak- en afwatergerelateerde onderdelen zoals het gootwerk, hemelwaterafvoeren, schoorstenen en lichtkoepels. U ontvangt van ons een rapport met alle bevindingen. Bij eventuele risicofactoren bespreken wij, in overleg met u, de vervolgstappen. Kleine reparaties verrichten wij uiteraard direct.

Neem contact op

Benieuwd wat EPDM Dakspecialist voor u kan betekenen?

Ga naar contact

Voordelen Dakonderhoud

Dakonderhoud kan veel voordelen opleveren. We hebben er een aantal op een rij gezet:

 • Regelmatig onderhoud voorkomt hogere kosten;
 • Kleine slijtages worden sneller opgemerkt en verholpen;
 • Uw dak wordt schoongemaakt en het vuil voeren wij af;
 • Door dakonderhoud is uw dak verzekerd van een lange levensduur.

ALL-IN DAKGARANTIE

EPDM Dakspecialist biedt complete EPDM-daksystemen aan met All-In Verzekerde Dakgarantie voor 10 jaar. Dit complete daksysteem bestaat uit een Firestone dampremmende eerste laag, Firestone PIR-isolatie en Firestone EPDM-dakbedekking. Hiermee bent u niet alleen verzekerd van een compleet dak van hoge kwaliteit, maar profiteren alle betrokken partijen, zoals opdrachtgever, aannemer en verwerker van een volledige garantie. Als er een partij zijn verplichtingen niet na kan komen, bent u als opdrachtgever ervan verzekerd dat uw dak wordt hersteld indien nodig op kosten van de verzekering.

Meer over All-in garantie

Wij zoeken jou!

EPDM Dakspecialist is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers die bij kunnen dragen aan de groei van het bedrijf. Denk hierbij aan:

 • Calculatie en werkvoorbereider
 • Uitvoerder
Bekijk alle vacatures

Teruggebeld worden?