All-in verzekerde dakgarantie

Compleet daksysteem met All-In Dakgarantie

EPDM Dakspecialist biedt complete EPDM-daksystemen aan met All-In Verzekerde Dakgarantie voor 10 jaar. Dit complete daksysteem bestaat uit een Firestone dampremmende eerste laag, Firestone PIR-isolatie en Firestone EPDM-dakbedekking. Hiermee bent u niet alleen verzekerd van een compleet dak van hoge kwaliteit, maar profiteren alle betrokken partijen, zoals opdrachtgever, aannemer en verwerker van een volledige garantie. Met een All-In Verzekerde Dakgarantie wordt u als klant volledig ontzorgt. Als er een partij zijn verplichtingen niet na kan komen, bent u als opdrachtgever ervan verzekerd dat uw dak wordt hersteld indien nodig op kosten van de verzekering.

Firestone EPDM

Wij werken voornamelijk met Firestone EPDM daksystemen om de levensverwachting en duurzaamheid van daken te verhogen en onderhoud te verminderen. Daarnaast voldoet Firestone EPDM aan alle actuele eisen op het gebied van energiereductie en het gebruik van natuurlijke grondstoffen.

All-In Dakopbouw

Wij bieden gebouweigenaren, architecten en aannemers deskundig advies en begeleiden hen bij de keuze en uitvoering van de juiste dakopbouw. Deze dakopbouw bestaat uit een dampremmende laag, PIR-isolatie en een afwerking met EPDM-dakbedekking. Hiermee realiseren wij een dak dat voldoet aan alle eisen op het gebied van hernieuwbare energie en een optimale onderhoudsvriendelijkheid.

Maximale zekerheid

Een kwaliteitsinspectie door de EPDM Dakspecialist geeft u de zekerheid dat de hoogwaardige Firestone EPDM dakbedekking conform de vakrichtlijnen en verwerkingsrichtlijnen producent zijn aangebracht. Met de bijbehorende All-In Verzekerde Dakgarantie heeft u een maximale zekerheid voor de komende 10 jaar. Hierin zijn we als dakdekkersbedrijf uniek.

Neem contact op

Benieuwd wat EPDM Dakspecialist voor u kan betekenen?

Ga naar contact

Voordelen All-In Verzekerde Dakgarantie

Met All-In Verzekerde Dakgarantie kiest u voor zekerheid en bescherming van uw dak!

  • Maximale zekerheid en bescherming van uw dak;
  • Een compleet EPDM-daksysteem;
  • Hoge levensverwachting en duurzaam;
  • 10 jaar verzekerd van garantie;
  • Onderhoudsvriendelijk.

ALL-IN DAKGARANTIE

EPDM Dakspecialist biedt complete EPDM-daksystemen aan met All-In Verzekerde Dakgarantie voor 10 jaar. Dit complete daksysteem bestaat uit een Firestone dampremmende eerste laag, Firestone PIR-isolatie en Firestone EPDM-dakbedekking. Hiermee bent u niet alleen verzekerd van een compleet dak van hoge kwaliteit, maar profiteren alle betrokken partijen, zoals opdrachtgever, aannemer en verwerker van een volledige garantie. Als er een partij zijn verplichtingen niet na kan komen, bent u als opdrachtgever ervan verzekerd dat uw dak wordt hersteld indien nodig op kosten van de verzekering.

Meer over All-in garantie

Wij zoeken jou!

EPDM Dakspecialist is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers die bij kunnen dragen aan de groei van het bedrijf. Denk hierbij aan:

  • Calculatie en werkvoorbereider
  • Uitvoerder
Bekijk alle vacatures

Teruggebeld worden?